Teaterpiloterne

på Det Kongelige Teater

Årgang 14/15

Her kan du læse en række korte præsentationer af alle de seje Teaterpiloter fra Årgang 14/15. Det første hold Teaterpiloter nogensinde!!

 

Marie Markvard Andersen  1291378_305441722938179_5697209089665522507_o Projektleder og Kaptajn for Teaterpiloterne. Glad for farvede post-its, chokoladekiks og at poste skøre billeder på facebook
Christine Seierstad  10632583_10152741036225480_4166695304521875969_n Projektmedarbejder og co-captain. Norsk danseglad jente, kan skaffe alt. Smiler meget og siger norske ord, som ingen forstår.
Ane Carlsen  Ane Teaterpilot, lille og fyldt med fin dans indeni sig. Er god til at tænke ud af boksen og inspirere andre, tænke nyt og få kroppen med ind i de store tanker.
Josephine Lott  Josephine Teaterpilot, sød og altid klar til at hjælpe andre. Er god til at får styr på de ting, som alle andre glemmer, og altid klar til leg.
Amalie Pontoppidan Witt  Amalie 2 Teaterpilot,  og ikke bange for at te sig tosset. Kan have utroligt mange kreative bolde i luften på engang, og mester i lip-sync.
Laura Fuglsang  Laura Teaterpilot, omsorgsfuld og god til teamwork. Har ført publikum tilbage til deres barndom, leget med rullegræs og brødristere i DKT’s prøvesale.
Cathrine Engelberth Olsen  Cathrine Teaterpilot, passioneret og fuld af drømme. Har altid Walt Disney med sig i lommen, og den eneste teaterpilot, der også flyver jorden rundt i virkeligheden.
Mathilde Kjer Parlo  Mathilde Teaterpilot, energisk med en krop der er lavet af elastik og zigzag-lyn. Har en vilje af jern og som regel en tot på hovedet.
Ida Lautrup Nysom  Ida Teaterpilot, pragmatisk og god til at holde fødderne på jorden, når andre flyver afsted i panik. Tegner gerne med farver og ser alt.
Josefine Rahn  josefine Teaterpilot, mild og stærk, og god til at se, hvordan andre ser ud på indersiden. Har store drømme og giver dem gerne flotte vinger på, så de kan flyve højt.
Stine Johanne Adelskov  Stine Teaterpilot, loyal og engageret, ved hvad hun vil, og krydser hver uge både have og bjerge for at være teaterpilot.
Sidsel Stoustrup  Sidsel 2
Teaterpilot, passioneret med sans for det store overblik. Har styr på detaljerne og arme som en blæksprutte, som også kan bruges til at kramme med.
Selma Trier  Selma 2
Teaterpilot, fyldt med visioner og skæve ideer, ynder at skabe kunst ud af klementin-skræller og har en hjerne så skarp som et kungfu-sværd.
Nadezhda Klimenko Hertoft  Nadezhda
Teaterpilot, en ustoppelig force of nature, som kaster sig frygtløst ud i kreativitetens hav. God til at sætte ting igang og sigter gerne efter stjernerne.
Signe Krossing Hansen  Signe Teaterpilot, varm og givende, med sans for planlægning og det store overblik. Kendt som teaterspøgelse, museums-performer-mor, og gruppearbejde-entusiast.
Maya Livingstone  Maya Teaterpilot, selvstændig og hittepåsom, med hovedet fyldt af sang og musik. Tænker før hun svarer, siger mange kloge ting, og taler med hænderne.
Elias Munk  Elias Teaterpilot, charmør og fuld af kreativ energi. Kan give den både som Hollywood-crooner og Vestjysk bondeknægt, og god til at sætte ting igang.
Alex Hein  alex Teaterpilot, bliver ofte grebet af gode ideer, og er ustoppelig når han først har fået færten af et kreativt projekt. Taler meget, føler meget, og fuld af peps.
Baldrian Sector  Baldrian Teaterpilot, altid i bevægelse og ses tit med lys i øjnene og ideer med i ærmerne. Kan sige utrolig mange ting på meget kort tid, og god til at få ting til at ske, selv når det virker umuligt.
Amund Lindvang Bentsen  Amund 2 Teaterpilot, tænker over hvad han gør og hvorfor han gør det, har store idealer og lysten til at følge dem. Kan fantastiske ting med sin krop, og er der altid for andre.
Joel Foighel  Joel Teaterpilot, falder i snak med alle, og får det bedste frem i andre. Er god til at fortælle historier og finde på nye ideer, hvor andre kan lege med og blive klogere.
Nikolaj Bomberg Simonsen  Nikolaj Teaterpilot, tålmodig og arbejdsom, fyldt med kreative tanker og ideer. Hjælper gerne andre og giver hele sit hjerte, når han først kaster sig over et projekt.
Rasmus Teilmann  Rasmus Teaterpilot, energisk og entusiastisk. God til at planlægge og har sans for detaljer, med et stort bankende hjerte for historier og involverende rollespil.
Søren Stegger  Søren 2
Teaterpilot, bådbygger, artist og med en så god energi, at man ikke kan undgå at blive i utrolig godt humør sammen med ham. Hopper gerne op på andre mennesker, og er fyldt med gode ideer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: