Teaterpiloterne

på Det Kongelige Teater

En flyvende Teaterpilot!

Af Elias Munk, Teaterpilot

Vi er en broget flok. Høje, lave, unge og mindre unge (22 år!), danske og anden etniske afstamninger – jyder, fynboere og sjællændere. Mange ting har vi ikke til fælles, men efterhånden som vi lærer hinanden at kende bliver det mere og mere klart hvorfor det netop er os, de 24 piloter, der er samlet.

Vi har dog et par ting tilfælles – teateret, scenen og en til tider absurd tilgang til livet og dets særværdigheder. Hver for sig, er vi kreative unge mennesker. Sammen er vi Det Kgl. Teaters Teaterpiloter.

IMG_0118

Mit navn er Elias Munk og sammen med de andre 23 teaterpiloter, begyndte min opstart mod himlens magi d. 14 august, 2014. Jeg havde inden dette skrevet en ansøgning, slettet den igen og omskrevet den utallige gange. Da jeg endelig fik den af sted, følte jeg mig ordblind og som en grammatik-nazi.
Jeg var dog så heldig at blive indkaldt til møde med de to søde kaptajner af Teaterpiloterne – nemlig Marie Markvard Andersen og Christine Seierstad. Alt gik dog ikke som det skulle i dagene op til dette møde – jeg havde haft musikvideo optagelser for bandet Navneløs hele natten uden søvn, og min bedste ven og guardian – lad os kalde hende min 2. Pilot – min hund igennem 13 år, valgte at netop i dag var dagen hvor hun skulle flyve andetsteds. Helt færdig, både psykisk og fysisk sidder jeg nu til dette møde i Skuespilhuset. Energien var pludselig forsvundet og jeg følte mig helt ved siden af mig selv.
Men Marie og Christine forstod mig alligevel (talte kun lidt i tåger) og valgte, til mit store held, at byde mig velkommen som Pilot! Jeg var stolt. Er stolt. Stolt over at tilbringe mange timer hver uge, sammen med andre så seje og kreativt udfordrende unge mennesker.
De siger at piloter plejer at holde sig i en højde af omkring 50.000 fod (cirka 15,5 kilometer), men jeg føler til tider at vi lander helt oppe i himlen. Jeg har kun ét at sige til slut:
We’re ready for take-off!

 

Single Post Navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: