Teaterpiloterne

på Det Kongelige Teater

”Midt i støjen” – så er vi i gang!

af Teaterpilot Stine Adelskov 

Hos teaterpiloterne bliver der for tiden arbejdet på højtryk!

Der projektudvikles på projekt 3 i skuespilhuset

Der er sket en masse siden teaterpiloternes start i august, og selvom det er trist, nærmer vi også så småt slutningen på vores spændende rejse. De forrige teaterpilotprojekter er blevet skabt i mindre grupper, og nu nærmer vi os så småt det store fælles afslutningsprojekt. Udfordringen til det næste projekt lyder at skabe en inddragende oplevelse gennem en vandring i Nyhavn. En åben opgave med masser af muligheder! Vi har haft en spændende proces, hvor vi har været vidt omkring i brainstorm og ideudvikling. Vi har i fællesskab givet vores projekt titlen ”Midt i støjen”. At projektet er en fælles opgave, kan til tider være udfordrende. På samme tid er det også en kæmpe styrke, at det er et fælles projekt, og det er utrolig inspirerende at kunne trække på hinandens kompetencer og føle, at det er noget vi er sammen om at skabe. Efterhånden er vi ved nå frem til en fælles vej, og man mærker tydeligt at projektet vokser og får liv. De forskellige arbejdsgrupper er allesammen lige nu er i fuld gang med at planlægge en vandring gennem livet.

 
Vil du med?
Det bliver i pinsen, det bliver fedt og vi vender snart tilbage med mere information.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen søndag d. 24/5 og mandag d. 25/5 2015.
Vi glæder os og vi håber at se DIG!

Single Post Navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: