Teaterpiloterne

på Det Kongelige Teater

Teaterpiloter og projektpionerer

Af Teaterpilot Alex Hein

Lørdag den 10. januar havde vi årets første workshop. Vi tilbragte dagen sammen med projektpionererne, der i princippet laver lidt af det samme som Teaterpiloterne, bare uden den scenekunstneriske vinkel.

foto 2

Efter morgenboller og kaffe varmede vi op, på rigtig Teaterpilotmaner, med forskellige dramalege. Derefter brugte vi hinanden til “gratis konsulenthjælp”, hvor vi pitchede vores igangværende projekter for hinanden og fremstillede vores udfordringer. Derefter brainede den anden part over projektet og udfordringerne, for at se det hele fra en ny vinkel.

Derefter fik vi et oplæg om Økonomi og Styring ved Nanna Friis Madsen. Det handlede om fonds- og støttemiddelsøgning, hvor det vigtigste jeg fik med var, at “Intet er gratis” – fondene vil altid have “valuta for pengene”. Og at man altid skal skrive honorar og ikke løn, da det er svært at få driftstøtte.

Så var der et oplæg om frivillighed ved Nanna Gerdstrøm, som præsenterede de mange forskellige slags frivillige og deres motivation for at deltage i et projekt eller event – samt hvad man kan gøre for mht. rekruttering og hvordan man behandler frivillige ordenligt, alt efter deres engagement.

Efter frokost gav vi projektpionererne en rundtur i skuespilhuset, og sidste på dagen havde vi et skægt indslag, fra en kunster der hed Thomas Paalson, der er ekspert i Culture Jamming, som er en form for “hacking” af det gademiljø vi alle kender – altså noget anderledes, der skiller sig ud fra det normale. Vigtigst for alle var, at det havde et budskab.

Kl 17 var vi alle meget øre i hovederne og var glade for at have mødt projektpionererne. Vi har fået meget ud af hinanden, og kan måske bruge hinanden i senere projekter!

Læs mere her:

http://projektpionererne.dk/

http://ingerfair.dk/

 

 

Single Post Navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: