Teaterpiloterne

på Det Kongelige Teater

Statement for kærlighed i skuespilhuset

Af Ida Lautrup Nysom og Stine Adelskov, Teaterpiloter

Som teaterpiloter er vi alle sammen lige nu igang med at skabe vores 2. projekt. Vores projekt handler om kærlighed og foregår i skuespilhuset på Valentines dag.

large

Idéen til vores projekt kom af lysten til at fortælle og dele historier på en kreativ og andeledes måde. Vi oplever at kærlighed kan være et meget fastlås emne, og vi ønsker derfor at få mangfoldigheden frem i lyset. Derfor har vi arrangeret arrangementet ’Statement for kærlighed’, hvor alle og enhver har mulighed for at komme med et bud på, hvad kærlighed er for netop dem. Man kan måde tegne, skrive eller udtrykke sig på en helt tredje måde, på vores ”Wall of love”.

Processen til vores endelige produkt, har været fyldt med mange gode idéer, bl.a. cykelbetræk med en kærlig hilsen på, bolcher med tryk og en online version af denne væg. Nogen af disse er dog undervejs ikke blevet gennemført grundet økonomisk og tidsmæssige forhold. Vi er på trods rigtig tilfredse med det endelige resultat, og glæder os meget til at se væggen i aktion. Vi håber på at få en stemningsfyldt og hyggeligt aften, hvor kærligheden – alle former for den – er i centrum, og hvor vores deltagere går hjem med god og kærlig mavefornemmelse.

Kom og giv dit bud eller sig hej lørdag den 14. februar kl 16-21 i Skuespilhusets Foyer.

Single Post Navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: