Teaterpiloterne

på Det Kongelige Teater

En masse fantastiske Teaterpilot-projekter!

Af Marie Markvard Andersen, Projektleder for Teaterpiloterne

Februar er årets korteste måned, men det betyder ikke, at man ikke kan strække dagene så langt man kan, og bruge tiden til at skabe verdens fedeste projekter! Teaterpiloterne arbejder i disse dage i døgndrift med at skabe en række spændende, involverende, eksperimenterende og sjove projekter, som kan opleves i løbet af februar og marts måned. Her kan du se programmet for, hvor og hvornår du kan møde Teaterpiloterne. Vi glæder os til at møde dig! 🙂

Program - projekter feb marts 2015

Dato Tidspunkt Hvor Hvad
Lørdag d. 14. februar Kl. 16.00-21.00 Foyeren i skuespilhuset Statement for kærlighedI anledning af Valentines dag, ønsker Teaterpiloterne at sprede kærlighed i skuespilhuset. Kom og skriv din kærlighedshilsen på ”Wall of love” i foyeren og mærk den romantiske stemning brede sig!
d. 18.-22. februar Hver dag kl. 14.00-15.00 Nationalmuseet Det levende museum ITeaterpiloterne drager publikum ind i kunsten via scenekunst og spændende performances. En række unge scenekunstnere fortolker udstillingen ”Pels – liv og død” i en live-performance på Nationalmuseet. Kom og se med!
Fra d. 26. februar Any time Online Tre søstre fra udkantsdanmarkI samarbejde med Teater Carte Blanche, har Teaterpiloterne skabt et radiodrama, som fortolker ”Tre søstre” i samarbejde med unge fra Udkantsdanmark. Efter et Release-arrangement for blinde i Skuespilhuset d. 26. februar kl. 18.00, kan radiodramaet hentes som podcast via Radio Øens website.
Lørdag d. 14. marts Kl. 01.00-04.00 I Københavns gader En nat i byenEn gruppe performere bevæger sig gennem de mest besøgte og berygtede gader i København, midt om natten. Undervejs skaber de en række improviserede scener, som sætter nattelivets konflikter på spidsen, og involverer folk på gaden. Måske dig?
Søndag d. 22. februar Kl. 20.00 Skuespilhuset, Det Røde Rum Turbo-teaterTeaterpiloterne har givet en flok unge teatermennesker den udfordring, at de sammen skal skabe en forestilling på bare 48 timer med en række benspænd og vanvittige forhindringer. Kom og se resultatet søndag aften i skuespilhuset!
d. 25-28. februar Hver dag kl. 14.00-15.00 Arbejdermuseet Det levende museum IITeaterpiloterne drager publikum ind i kunsten via scenekunst og spændende performances. En række unge scenekunstnere fortolker udstillingen ” Forstaden -Elsket og Udskældt” i en live-performance på Arbejdermuseet. Kom og se med!
d. 28. feb. – 3. marts Hver dag fra kl. 8.00-18.00 Teaterhuset: 28/2+ 1/3Sankt Hans Torv: 2/3Sønder Boulevard: 3/3

Kultorvet: 4/3

Havneparken: 5/3

Østerfælled Torv: 6/3

Det rullende klaverDet rullende klaver er et omrejsende klaver, som har til opgave at bringe mennesker sammen om musik, glæde og leg. Hver dag vågner klaveret op på en offentlig plads i en ny bydel i København, og sørger for morgenkoncerter, workshops, dans og sang. Klaveret være til fri afbenyttelse når der ikke er andet arrangeret. Kom og lyt, spil og dans med teaterpiloterne!
d. 4.-8. marts Hver dag kl. 14.00-15.00 Arken – Museum for moderne kunst Det levende museum IIITeaterpiloterne drager publikum ind i kunsten via scenekunst og spændende performances. En række unge scenekunstnere fortolker udstillingen ” Mellem tårne” i en live-performance på Arken. Kom og se med!
Torsdag d. 12. marts Kl. 20.00 Haut – Teaterhuset i Magstræde Soirée på HAUTKom til Soirée d. 12 marts på HAUT i Huset i Magstræde. Vi inviterer til en magisk aften i hyggelige dagligstuerammer med digte, skuespil, flamingodans og dukketeater. En aften blandt venner og kunstnere, med DIG, der sidder og drikker en øl, og måske, hvis du har lyst, indtager scenen med hvad end du har på hjerte. 

Single Post Navigation

One thought on “En masse fantastiske Teaterpilot-projekter!

  1. Amund Lindvang Bentsen (Teaterpilot) on said:

    Det Levende Museum:
    Se præcise datoer, og event beskrivelse på:
    http://www.facebook.dk/detlevendemuseum

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: